Coronapas: Retningslinjer

ANBEFALING:

Vi anbefaler at ALLE (også dem med immunitet og vaccinepas) fortsat lader sig teste med jævne mellemrum! Særligt efter deltagelse i sociale begivenheder og andre arrangementer. Vi hører mange historier fra vores medlemmer, der har oplevet, at smitten er videregivet fra færdigtvaccinerede personer. Den seneste kommer fra vores personalegruppe, hvor en medarbejder har været nødsaget til at gå i isolation pga. nærkontakt med en smittet, der har modtaget første vaccine.

Vi melder ikke dette ud for at generer nogen, eller for at gøre forholdende mere besværlige, end de i forvejen er. Og Vi ønsker bestemt ikke at udelukke nogen fra træning! Men vi har stadig stort fokus på at holde smitten væk fra vores lokaler, og med et testcenter som nabo, burde det med alle vores skønne medlemmers hjælp sagtens kunne lade sig gøre. Vi håber på alles forståelse og takker mange gange 🙏🏻

Alle uanset alder med en negativ coronatest der er mindre end 72 timer gammel, vaccinepas og immunitet er velkomne til at træne i FitnessKIF.