PRAKTISK INFO – VIGTIGT AT LÆSE!

Udendørstræning

Vi holder os, så vidt det er muligt, til vores tidligere holdplan, men vær opmærksom på eventuelle ændringer af tidspunkter. Enkelte af vores hold finder sted på græsarealet foran vores overdækkede område. 

Fri Fitness er holdet for selvtræning og foregår på vores overdækkede Cross Bane. Her er der altid en instruktør tilstede. Så hvis du ikke har trænet uden maskiner før, eller er grøn i at skulle træne alene med frie vægte, står instruktøren til rådighed med hjælp og vejledning.

Læs mere om vores andre gældende hold under holdbeskrivelser.

En lektion varer 40 min. Der er afsat 5 min. til oprydning og afvaskning af udstyr efter endt træning.

Hvis holdet er fuldt booket ved tilmelding, sætter du dig på ventelisten og modtager en SMS, hvis du får en ledig plads. 

Lån af udstyr 

Det er muligt at låne udstyr til selvtræning på græsarealet foran vores Cross bane. Udstyret er dog forbeholdt for dem, der har fået plads på holdet. 

Hvad kræver det:

  • Alle ordensregler og retningslinjer skal overholdes.
  • Ingen træning uden tilmelding! Al træning på vores faciliteter i vores nuværende åbningstid skal bookes via tilmelding i e-club. Manglende fremmøde giver bøde. Afmelding skal ske dagen før, og kan kun foretages via e-club. For info vedr. holdbooking se længere nede. 
  • For at kunne deltage på hold skal du medbringe: Handsker, Håndklæde og Håndsprit, derudover alt det udstyr, der er muligt, såsom måtte/underlag/tæppe, elastikker, trx/træningsstropper eller andet udstyr – hvis dette er muligt
  • Der er INGEN ADGANG til vores indendørs fitnessområde, omklædning og bad. Dette skal ske hjemmefra. Der er offentlige toiletter 200 m fra vores træningsområde. 
  • Mød opvarmet til træning.
  • Området skal forlades straks efter træning, oprydning og afvaskning.
  • Vi passer ekstra godt på hinanden, så derfor beder vi dig om at blive hjemme, hvis du føler dig sløj eller har selv de mindste symptomer på sygdom. TAK.

Tilmelding til hold:

Du tilmelder dig på et hold via vores hjemmeside. Tryk på fanen ”Booking” og vælg ”Holdbooking”. Du føres nu videre til e-Club.

Login i e-club: Skriv dit medlemsnummer i feltet ”brugernavn/email”. Adgangskoden er de 4 første cifre i din fødselsdato. Nu er du klar til at tilmelde dig til hold. Du kan tilmelde dig 3 uger frem. 

Fremmøde:

Instruktøren registrerer dit fremmøde og tjekker dig efterfølgende ind i vores system. Hvis du ikke fremmøder til hold, modtager du en bøde på 25 kr.