Ny CROSSKIF-INSTRUKTØR

▶️Byd velkommen til vores nye CROSSKIF-instruktør, Thomas Bach Hoffmann. Thomas vil forestå CROSSKIF-træningen torsdage, kl. 18:00.

Her følger en præsentation af Thomas:

“Hej alle sammen!
Jeg hedder Thomas og jeg er 37 år. Jeg bor i Karlslunde med min familie og til daglig er jeg fuld tids personlig træner og underviser på hold.

Jeg har fået fornøjelsen af at undervise torsdags-cross-holdet i Fitness-KIF og de to gange, jeg indtil videre har været der, har været en fest.

Når jeg ikke lige underviser på hold, eller hjælper alt fra helt almindelige mennesker til elite-crossfittere med at lære at kende forskel på op og ned og højre og venstre, så prøver jeg at hjælpe konkurrence-crossere med at få lidt mere struktur på træningen, så den bliver varieret, ikke tilfældig.

Hvis du godt kunne tænke dig lidt mere struktur på din træning – udover den fremragende holdtræning – så prøv lige at smide mig en besked og hør mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

PS: Skulle du være interesseret i f.eks. at nørde lidt mere vægtløftning, eller teknik i de hele taget, så kan jeg også være behjælpelig der!”