➡️ VORES UDENDØRSFACILITETER ER ÅBNE!

Credit: this poster was designed using ressources from freepik.com
<a href=”https://www.freepik.com/free-photos-vectors/business”>Business vector created by freepik – www.freepik.com</a>

Fra på torsdag d. 30. april åbner vi op for træning udendørs.

✅ Fra på torsdag starter vi en stille genåbning af Fitness-KIF, dog kun udendørs. Alt efter sikkerhed og behov vil vi løbende kunne åbne op for en længere åbningstid.


✅ Alle vores hold er så vidt det har været muligt åbne for tilmeldinger. Vær dog opmærksom på eventuelle ændringer.

✅ AL TRÆNING FOREGÅR UDENDØRS, så forbered dig med god påklædning osv.

✅ Dette er en opstartsfase og det er nyt for os alle, at være nødsaget til at træne på denne måde. Vi beder derfor alle vores medlemmer have forståelse for de begrænsede antal pladser og tider, det vil være muligt at træne i.

✅Lad os få det bedste ud af situationen, passe godt på hinanden og samarbejde om at få så mange som muligt til at kunne benytte vores nuværende faciliteter.

PRAKTISK INFORMATION – VIGTIGT AT LÆSE!

For at tilgodese så mange som muligt, og fortsat holde os til de gældende retningslinjer, bliver vores udendørs faciliteter til at begynde med opdelt i 2 sektioner.

Sektion 1: Cross Banen

Sektion 2: Outdoor Banen / Græsområdet

Hver sektion har tilknyttet en instruktør eller vagt, der sørger for undervisning og/eller ordentlige forhold. Der kan være op til 9 deltagere i en sektion, der hver får tildelt et tydeligt afmærket område.

En lektion varer 35 min. Der er afsat 10 min. til oprydning og afvaskning af udstyr efter endt træning.

Vi holder os, så vidt det er muligt, til vores tidligere holdplan, men vær opmærksom på eventuelle ændringer af tidspunkter. Alle hold undtagen CrossKIF foregår i sektion 2 (Outdoor Banen eller græsområdet.)

Styrketræning/selvtræning foregår på Cross Banen. Her er der altid en instruktør tilstede. SÅ hvis du ikke har trænet uden maskiner før, eller er grøn i at skulle træne alene med frie vægte, står instruktøren til rådighed med hjælp og vejledning.

Indgang og udgang til og fra træning er adskilt og tydeligt markeret.

Hvad kræver det:

  • Alle ordensregler og retningslinjer skal overholdes.
  • Ingen træning uden tilmelding! Al træning på vores faciliteter i vores nuværende åbningstid skal bookes via tilmelding i e-club. Manglende fremmøde giver bøde. Afmelding skal ske dagen før, og kan kun foretages via e-club. For info vedr. holdbooking se længere nede. 
  • For at kunne deltage på hold skal du medbringe: Handsker, Håndklæde og Håndsprit, derudover alt det udstyr, der er muligt, såsom måtte/underlag/tæppe, elastikker, trx/træningsstropper eller andet udstyr – hvis dette er muligt
  • Der er INGEN ADGANG til vores indendørs fitnessområde, omklædning og bad. Dette skal ske hjemmefra. :o)
  • Mød opvarmet til træning.
  • Området skal forlades straks efter træning, oprydning og afvaskning.
  • Vi passer ekstra godt på hinanden, så derfor beder vi dig om at blive hjemme, hvis du føler dig sløj eller har selv de mindste symptomer på sygdom. TAK.

Tilmelding til hold:

Du tilmelder dig på et hold via vores hjemmeside. Tryk på fanen ”Booking” og vælg ”Holdbooking”. Du føres nu videre til e-Club.

Login i e-club: Skriv dit medlemsnummer i feltet ”brugernavn/email”. Adgangskoden er de 4 første cifre i din fødselsdato. Nu er du klar til at tilmelde dig til hold.

Fremmøde:

Instruktøren registrerer dit fremmøde og tjekker dig efterfølgende ind i vores system. Hvis du ikke fremmøder til hold, modtager du en bøde på 25 kr.

Vores nuværende åbningstider:

Mandag–Torsdag: Kl. 06:25 – Kl. 11:00 og igen Kl. 16:45 – Kl. 19:00.

Fredag: Kl. 06:25 . Kl. 11:00 og igen Kl. 15:00 – Kl. 18:00 

Lørdag og Søndag: Kl. 08:00 – Kl. 14:00