Morgen Bootcamp 2020

Tilmeldingen åbner mandag d. 6/1/2020

Kom godt i gang med din egen træning ved at deltage i et forløb, der er tilrettelagt til at lære dig grundlæggende øvelser, der bygger fundament for din træning og bevægelse resten af livet. At deltage i et forløb sammen med andre med undervisning hver uge og løbende vejledning skaber motivation, positive udfordringer og afsæt til at få godt gang i en varig træningsrutine.

Forløbet er for dig, der ønsker motivation, sparring og et konkret program til at igangsætte din egen træning. Du får et mix af holdtræning og individuel styrketræning med én planlagt morgentræning om ugen, og derudover frihed til at træne, når det passer dig bedst på egen hånd. 

Du bliver en del af en lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og sparre med underviseren og de andre i gruppen.

Der er vejning på vores InBody 770 kropskompositionsmåler i starten og slutningen af forløbet, foretaget af personalet i Fitness-KIF med tidsbestilling. Vejningen skal ses som en motivation og en mulighed for at se eventuelle kropslige forandringer, alt efter dine mål med forløbet. Hvis du dedikerer dig til at deltage, vil du kunne opnå udvikling og progression gennem forløbet.