RETNINGSLINJER FOR GENÅBNING 6. MAJ

📯Genåbning af Fitness-KIF’s indendørs faciliteter fra torsdag d. 6. maj!🎉

HER FINDER DU DE NYESTE OPDATEREDE RETNINGSLINJER:

➡Vi er ikke begrænset af forsamlingsloftet, men af afstandskrav. Vi må samlet være 50 personer. Afstandskravet er på én udøver pr. 4 m2 gulvareal. Vi anbefaler dog, at dem der har mulighed for det, træner midt på dagen for at undgå kø.

✅ Der skal fremvises negativ coronatest eller coronapas inden træning – INGEN ADGANG UDEN. Dette gælder IKKE for personer UNDER 18 år, Vi anbefaler dog stadig at alle bliver testet for at nedsætte smitterisikoen . (Vi har testcenter som nabo, og der er åbent alle dage).

BIKEHOLD: Der er indgang og udgang til Bikelokalet via bagdøren igennem multirummet. Instruktøren tjekker fremmøde og coronapas/test.

UDENDØRSHOLD: Alle hold der foregår udendørs møder op ved træningsområdet. Instruktøren tjekker fremmøde. Her er der IKKE krav om coronapas/test.

✅Der er mulighed for udendørstræning uden fremvisning af coronatest, når der ikke er holdundervisning, max antal er fortsat 9 personer. I så fald er der ingen adgang til vores indendørsfaciliteter. Døren til udendørsbanen er låst. Har du ikke booket tid til træning udendørs, kan du ringe – Der kommer en seddel med nummer på døren- Så kommer der en instruktør og åbner hurtigst muligt.

➡️ I den kommende tid vil nogle af vores hold lukke, og andre vil vende tilbage. Alle der er tilmeldt hold, som aflyses får direkte besked via sms. Hold øje med vores holdplan og mere info her på siden.

🕧 ÅBNINGSTIDER: Mandag-torsdag kl. 06:00-21:00. Fredag kl.06:00-18:00. Lørdag-søndag kl.08:00-15:00.

➡️ Vi forbeholder os retten til løbende at ændre retningslinjerne og vores holdplan. Så husk at holde dig opdateret!

Vi håber på alles forståelse for forandringerne i denne tid, og gør vores allerbedste for at skabe gode træningsoplevelser for Jer. Vi kan slet ikke vente med at byde Jer velkomne indenfor igen! 🎊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *